Når I enten skal købe hus, bygge til eller bygge nyt er det vigtigt at starte rigtigt. Det er for de fleste deres livs investering og derfor skal I tænke jer grundigt om.

Jeg vil meget gerne rådgive jer tidligt i processen, så I undgår de værste faldgruber, som for mange kan være dyre lærepenge når først huset er købt, bygget til eller nybygget uden omhu for stedet eller familien, der skal bo der. Samtidigt skal det byggetekniske også være i orden, da jeg desværre ofte oplever skader efter dårligt udført håndværksarbejde.

Et godt projekt med respekt for materialevalg og arkitektur vil altid give et godt resultat og derfor samtidigt være mere værd – herunder økonomisk med en god kreditvurdering. Det er god totaløkonomi.

Jeg tager altid et uforpligtende møde med jer, så vi kan afklare jeres ønsker for et projekt – samtidigt vil jeg også gerne komme med min rådgivning, så vi sammen får det bedste udgangspunkt for et godt projekt.