Vælg en side

Villa // CJ

,

Moderne villa helt inde i skoven  

I Hammer Bakker har vi tegnet en villa med et fokus på, at naturen skulle spille en stor rolle. Derfor har vi ikke lavet en stor massiv bygning, men derimod delt bygningen op i flere mindre enheder, som giver plads til naturen og de træer, der allerede står på grunden.

Facaderne har vi bearbejdet på en måde, så de åbner op til den mere private del af grunden og lukker af til den mere offentlige side. Facaden skal opføres i træ som en reference til omgivelserne og med et ønske om at bruge et bæredygtigt byggemateriale.

Volumernes størrelser og placering i landskabet er designet efter en funktionel planløsning og tilpasset familiens behov. Mod nord har vi forældreafdelingen, der svæver og giver et kig ud til trækronerne – et fantastisk syn at vågne op til. I midten finder man det store opholdsrum, som samler familien og fungerer som husets hjerte.  

Boligen set fra vejen i skoven

Terrassemiljø mellem bygningerne

Svævende forældreafdeling

Forældreafdeling om aftenen med panorama-kig til skoven

Boligen set fra skoven

Ankomst fra vejen til boligen


Færdigheder

Indsendt den

10/11/2022