Vælg en side

Om- og tilbygning // LR

, ,

Moderne villa med klassiske former

I Vestbjerg har vi for en bygherre tegnet en om- og tilbygning med et ønske om at give familien mere plads og samtidig videreføre kvaliteterne ved det eksisterende længehus.

Vores løsning var at give huset en ny længe og bevare den klassiske form i en moderne villa. Den nye tilbygning skaber sammen med en eksisterende villa et privat gårdrum, som giver et lækkert gårdmiljø mellem bygningerne, så de rum familien opholder sig mest i, har udsigten ud til haven. På den måde kommer naturen helt tæt på opholdsrummene.

Mod syd skabes der en terrasse med udsigt mod Aalborg by. Noget af terrassen er overdækket ved at taget og facaden forlænges, så de lange sommeraftner kan nyes til fulde. Yderligere fungerer overdækningen som solafskærmning inde i bygningen på de varme sommerdage hvor solen står højt.  

Visualisering af tilbygningen.


Visualisering af Gårdmiljøet.


Visualisering af opholdsrum med kig til gårdhaven.


Visualisering af overdækket terrasse mod syd.


Færdigheder

Indsendt den

19/10/2022