Vælg en side

Bilhus // 24L

Nyt moderne bilhus med stringente greb

Vi har tegnet dette bilhus for et leasingselskab med store ambitioner. Bilhuset er placeret i Nordjylland og vi har haft frie rammer ift. design og materialevalg.

Der er specielt lagt fokus på oplevelsen når man ankommer til huset hvor man ser de to bokse i træ – hvor den øverste svæver hen over bilerne i hallen.

Samtidigt har vi lavet plads til afholdelse af arrangementer, så bilhusets funktion har flere muligheder.

I boksen ved gulvniveauet er der et bar- og loungeområde hvor besøgende kan slappe af og nyde kigget til de mange biler. I den øverste boks er kontorer og mødelokale placeret og her er der lagt vægt på de gode kig ned i hallen.

Facaden udføres i naturanodiseret alu som fremstår råt og enkelt – med inspiration fra linjerne på en formel 1 bil.

Færdigheder

Indsendt den

18/12/2020